• thalion
  • jeandarcel
  • drderm
  • dr life

Egészség

Vissza a menübe...

Egészség

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Megújult Kozmetikánk és Egészség Központunk célja az Ön belső harmóniájának helyreállítása, fenntartása, melyhez lelkes csapatunk szaktudása és emberközpontúsága biztosít megfelelő hátteret. Dr. Leitem Ágnes vezetésével egy olyan egyedülálló fogyókúrás módszert sikerült megalkotnunk, mely segítségével több ezer páciensünk elérte kívánt testsúlyát, visszanyerte egészségét, életörömét és életmódváltásukkal örök érvényű pozitív hatást szereztek szervezetüknek. A külső környezeti hatások okozta testi és mentális problémák, a feszültség, a stressz, valamint a méreganyagok felhalmozódása súlyfelesleghez, izom és egyéb mozgásszervi, bőrgyógyászati problémákhoz, pszichés túlterheltséghez vezetnek. Központunk minden páciens számára egyénre szabott terápiát javasol, melynek alapja az ételallergiák felkutatása, Candida gomba szűrése, a tápcsatorna állapotának megismerése. Ezek után a helyes táplálkozás beállításával gyógyíthatóvá válik a II-es típusú cukorbetegség, meddőség, acnés arcbőr, ízületi betegségek, reflux és számtalan civilizációs betegség.

Mi ehhez nyújtunk Önnek segítséget! Nyerje vissza Ön is egészségét!

„Az orvosi szakmában szerzett közel 40 éves gyógyítási tapasztalat arra ösztönöz a mai napig, hogy egyre jobban megismerkedjem az egészséges táplálkozással, ezen keresztül a betegségek gyógyításával, a túlsúlyos páciensek sikeres fogyasztásával. Tíz évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni az orvostudománynak egy olyan területével, amit ma nemcsak hivatásomnak, hanem szenvedélynek is tekintek. Elhivatottságomat és szakmai felkészültségem több konferencia, előadás, kongresszusi meghívás, ELTE oktatói munkám, kutatásaim bizonyítják. A betegség megelőzhető a helyes táplálkozással, de ehhez ismerni kell genetikai örökségünket, az emésztésben résztvevő enzimek épségét vagy hiányát, a belső elválasztású mirigyek működését, a szervezet állapotát. Ezen alapul a táplálkozási tanácsadás, mely sikeresen alkalmazható túlsúlyos gyermekeken, felnőtteken, sportolókon és betegeken. Pácienseimet megtanítom, hogyan kell helyesen étkezni az egészség megtartása, vagy visszaszerzése, illetve a helyes testsúly elérése érdekében.”

Dr. Leitem Ágnes
Fogyókúra szakértő, táplálkozási tanácsadó, Insumed tanácsadó orvos, foglalkozás-egészségügyi szakorvos

INSUMED fogyókúra

INSUMED fogyókúra

Orvos által irányított fogyókúra, mely a testösszetétel időszakos mérésével, konzultációval segíti a fogyást. Az alkalmazott táplálék kiegészítőkkel megelőzhető az időskori csontritkulás, a terhesség és a szoptatás alatt fellépő fokozott igénybevétel, csökkenti a klimaxos panaszokat, illetve segíti megőrizni a sportolók fizikai erőnlétét, teljesítőképességét. Az INSUMED táplálkozási tanácsadás lehetővé teszi a célzott zsírfogyást, károsodás nélkül megtartva az életfontosságú izomszövet állományt. Ez a táplálkozási szokások lassú és hatásos megváltoztatásával jár, amivel végre elérhetjük ideális testsúlyunkat és azt meg is tudjuk tartani. A fogyókúra tippek egyfajta táplálkozási koncepciót takarnak, melyek 3 alappillére egymást erősíti. A rendszeres táplálkozási tanácsadás, BIA mérés, valamint az INSUMED termékek fogyasztása tökéletes egységet alkotva kíméli meg szervezetünket, és felemelő módon szabadít meg minket a gyűlöletes yo-yo effektustól. Amennyiben Ön is szeretne végérvényesen megszabadulni a folyamatos fogyás és visszahízás gyötrelmeitől, akkor ezt a megoldást Önnek találták ki!

A fogyókúra tippek 3 alappillére:

1. Rendszeres táplálkozási tanácsadás
- Hiánybetegségek megelőzése és az izomzat megőrzése
- Legalább kéthetente orvosi kontroll
- Személyre szabott étrend kidolgozása

2. BIA mérés
- Kontrollálja a zsírfogyást
- Dokumentálja a sikert

3. INSUMED termékek fogyasztása
- Szervezetünk ellátása az összes fontos tápanyaggal
- Az izomzat megtartása
- Klimaxos panaszok csökkenése
- II-es típusú diabétesz gyógyítása a túlsúly megszüntetésével

Kezelési idő: 60 perc (konzultációval és terápiás javaslattal)

Kontroll: 10 naponta

Kezelés ára: 5.000 Ft / alkalom

Naturport Egészségközpont
Dr. Leitem Ágnes

Budapest, VI. kerület, Bajcsy Zsilinszky út 55., I./1. – 11-es kapucsengő

IBR System

IBR System (Integrált Biológiai regeneráló szabályozó Rendszer)

Egy forradalmian új biofizikai rendszer a gyógyítás szolgálatában...

Az IBR System célja, hogy az eddig gyógyíthatatlannak tartott betegségeket is sikerüljön meggyógyítani, és elkerüljük a mellékhatásokat. A gyógyítás során a beteg önszabályozó, öngyógyító folyamatait serkentjük, optimalizáljuk. Az IBR System elektromos és mágneses impulzusok formájában kérdéseket tesz fel a beteg szervezetnek, amelyekre az válaszol. Ezeket a válaszokat a berendezés kiértékeli, a helytelen válaszokat kijavítja, módosítja, ezáltal a normális működést elősegíti, felerősíti, míg a kórosat kioltja.

Milyen kórképek esetén nyújthat gyógyulást vagy segítséget az IBR System?

Betegségcsoportok szerint
- Szenvedélybetegségek (Drog, alkohol, dohányzás, elvonási tünetek megszüntetése)
- Depresszió, pánikbetegségek, alvászavarok megszüntetése (A kezelések során a gyógyszerek fokozatos leépítése, jó közérzet biztosítása)
- Migrén megszüntetése (Ételallergia kiszűrése után a panaszok elmaradásáig)
- Emésztőszervi megbetegedések megszüntetése (Reflux, Helico bacter pylori, epehólyag gyulladás, májgyulladás utókezelése, hasnyálmirigy elégtelen működése, vékonybél gyulladás - CROHN megbetegedés, vastagbél gyulladás - COLITIS ULCEROSA, végbélrepedés, aranyér)
- Mozgásszervi és reumatikus megbetegedések megszüntetése (lumbágó, sokízületi gyulladás - PCP, váll és térdízületi gyulladás, csonttörés regenerálás, sportsérülések, zúzódás, ínszalag sérülések, izomláz megszüntetése, ízületi kopások, izom kontraktúrák)
- Bőrbetegségek megszüntetése (akne, ekcéma, herpesz, psoriasis, rosacea, foltos hajhullás, alopecia megállítása)
- Nőgyógyászati betegségek megszüntetése (candida, HPV vírus, myoma, PCOS, endometriosis, hólyag és húgycső gyulladás, meddőség)
- Prostata megbetegedések kezelése (hólyag és húgycső gyulladás)
- Kórokozók által okozott bakteriális, vírusos, gombás megbetegedések megszüntetése (arcüreggyulladás, középfülgyulladás, fogágy betegségek, tüdőgyulladás, torok és hörgőgyulladás, vese és húgyúti gyulladások, candida, gombás bőrelváltozások, herpesz, szemölcs, lázcsillapítás
- Allergiák megszüntetése (Rhinitis allergia - szénanátha, Bronchitis allergia - asztma, bőr allergiás elváltozásai, élelmiszer allergiák)

Kezelési idő: 60 perc

Ajánlott kezelések száma: 6-10 alkalom

Kezelés ára: 5.500 Ft / alkalom

Naturport Egészségközpont
Dr. Leitem Ágnes

Budapest, VI. kerület, Bajcsy Zsilinszky út 55., I./1. – 11-es kapucsengő

Voll végpontdiagnosztika

Voll végpontdiagnosztika

Testünk minden egyes sejtje piciny elektromágneses egység, amely külső és belső energia hatására elektromos pulzusokkal reagál és így kommunikál. A hormonális és idegi irányítás mellett van tehát egy elektromágneses bio kommunikációs irányítórendszerünk is, amely a sejtek biokémiai folyamatainak összehangolásáért felelős. Ennek mérhető tevékenységéből következtethetünk a szervezetben végbemenő folyamatok állapotára, az úgynevezett Voll-féle végpont diagnosztikával, amely a szervezet elektromágneses erőtereinek mérésén és e rezgések újrahangolásán keresztül fejti ki gyógyító hatását.

A mérés során a test általános állapotának felmérésén túl vizsgáljuk:
- Különféle allergiák (saját kozmetikumok, saját háziállat szőre stb.)
- Étel allergiák kiszűrése -glutén, -laktóz, -tejfehérje, -rejtett étel allergiák
- Candida fertőzés
- Hiánybetegségek
- Nehézfém -és egyéb méreganyag-felhalmozódás
- Szervi problémák
- Immunrendszeri betegségek
- Bőrgyógyászati problémák okainak felderítése

Az akupunktúrás meridián pontokon mért eredmények tehát kiválóan alkalmazhatók az egész test belső-szervi állapotfelmérésére, mely által azonnal kiszűrhető az összes ismert és rejtett megbetegedés.

Kezelési idő: 60 perc (konzultációval és terápiás javaslattal)

Egyszeri állapotfelmérés ára: 13.000 Ft

Naturport Egészségközpont
Dr. Leitem Ágnes

Budapest, VI. kerület, Bajcsy Zsilinszky út 55., I./1. – 11-es kapucsengő

Magnet Space

Magnet Space Testelemzés

Örömmel osztom meg Önökkel a hírt, hogy beüzemeltük a leggyorsabb diagnosztikus lehetőséget biztosító Magnet Space Testelemző készüléket, mely a szervezet pillanatnyi állapotáról készít gyorsdiagnosztikát, feltérképezve a szervezet egészségi és energetikai állapotát. Az eredmény felvilágosítást ad a páciens labor leleteiről (csontritkulás, meszesedés, erek állapota, szellemi leterheltség, immunrendszer működése), melyet nyomtatott formában mindenki kézhez kap! Éljen a lehetőséggel, hogy feltárhassuk a szervezetében felmerülő problémákat, rejtett betegségeket, mellyel elősegíthetjük az Ön gyógyulását!

Kezelési idő: 60 perc (konzultációval és terápiás javaslattal)

Egyszeri állapotfelmérés ára: 13.000 Ft

Naturport Egészségközpont
Dr. Leitem Ágnes

Budapest, VI. kerület, Bajcsy Zsilinszky út 55., I./1. – 11-es kapucsengő

Csomagajánlatok

Csomagajánlatok

1.Kezelési csomag
Táplálkozási tanácsadással egybekötött állapotfelmérés, ételallergia és Candida szűréssel
+ 1 alkalom computer által vezérelt helyi zsírbontás, garantált 1cm-es fogyással!
Kezelési idő: 180 perc
Kezelési csomag akciós ára: 14.800 Ft

2.Kezelési csomag
A túlsúly által okozott II-es típusú cukorbetegek gyógyítása táplálkozási tanácsadással, testösszetétel méréssel
+ 1 alkalom computer által vezérelt helyi zsírbontás, garantált 1cm-es fogyással!
Kezelési idő: 180 perc
Kezelési csomag akciós ára: 14.800 Ft

3.Kezelési csomag
Pajzsmirigy alulműködés által okozott túlsúly és társult betegségek gyógyítása állapotfelméréssel, ételallergia és Candida szűréssel, testzsír csökkentéssel
+ 1 alkalom computer által vezérelt helyi zsírbontás, garantált 1cm-es fogyással!
Kezelési idő: 180 perc
Kezelési csomag akciós ára: 14.800 Ft

4.Kezelési csomag
PCOS megszüntetése táplálkozási tanácsadással egybekötött állapot felméréssel, ételallergia vizsgálattal
+ 1 alkalom computer által vezérelt helyi zsírbontás, garantált 1 cm-es fogyással!
Kezelési idő: 180 perc
Kezelési csomag akciós ára: 14.800 Ft

5.Kezelési csomag
IBS szindróma kezelése, megszüntetése táplálkozási tanácsadással egybekötött állapotfelméréssel, ételallergia vizsgálattal
+ 1 alkalom computer által vezérelt helyi zsírbontás, garantált 1cm-es fogyással!
Kezelési idő: 180 perc
Kezelési csomag akciós ára: 14.800 Ft

Naturport Egészségközpont
Dr. Leitem Ágnes

Budapest, VI. kerület, Bajcsy Zsilinszky út 55., I./1. – 11-es kapucsengő

Foglalkozás-egészségügy

Foglalkozás-egészségügy

A Munkavédelemről szóló 1993. évi XCII. törvény elrendeli, hogy minden munkáltató foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást köteles biztosítani valamennyi munkavállalója számára. A foglalkozás-egészségügyi szolgálat szervezetéről és működéséről, az alkalmazottak kategóriák szerinti besorolásról a 89/1995 (VII.14) sz. kormányrendelet intézkedik. A szerződés meglétét, annak betartását a helyi ÁNTSZ és a Munkavédelmi Felügyelőség ellenőrei felügyelik, hiányosság vagy szabálytalanság esetén 50.00-500.000 forint büntetést róhatnak ki.

Foglalkozás egészségügyi ellátás áraink
B kategória 10.000 Ft
C kategória 8.000 Ft
D kategória 7.000 Ft
(Egyéb megállapodás lehetséges a dolgozók létszámától függően.)

Egészségügyi kiskönyv
Foglalkozás egészségügyi ellátás keretében a fenti díjak magukban foglalják.
Egyéb esetekben: 5.000 Ft

Nehézgépkezelői orvosi vizsgálat
40. életévig 7.000 Ft
40-50 életévig 6.000 Ft
50. életév felett 5.000 Ft

Hivatásos gépjármű vezetői alkalmasság meghosszabbítás
45. életévig 10.000 Ft
45-65 életévig 7.000 Ft
65 éves kor felett 5.000 Ft

Úrvezetői engedély meghosszabbítás
40. életévig 10.000 Ft
40-60 életévig 8.000 Ft
60 év felett 5.000 Ft

Vízi jármű vezetői alkalmasság meghosszabbítás
Életkortól független: 5.000 Ft

Lőfegyver tartási engedély kiadásához szükséges orvosi vizsgálat: 7.000 Ft

Naturport Egészségközpont
Dr. Leitem Ágnes

Budapest, VI. kerület, Bajcsy Zsilinszky út 55., I./1. – 11-es kapucsengő

Alternatív masszázsterápia

Alternatív masszázsterápia

Az elmúlt években sokat segítettem, hogy a hozzám fordulók a kibillent egyensúlyi állapotból visszataláljanak az EGÉSZségbe, az alternatív kezelési módszerekkel. Tapasztalataim szerint az emberek közül egyre többen fordulnak alternatív gyógymódok felé. Őket, Önöket szeretném a különböző kezelési módszerekkel megszólítani.

Shiatsu masszázs
A shiatsu a távol keleti orvoslásra épülő gyógyító terápia, a testünkben áramló életenergia (japánul Kí) harmonizálására szolgál. A hagyományos kínai orvoslás 5 elemhez rendeli a testünk szerveit, és mint „távol-keleti” módszer, a shiatsu is az ezekhez kapcsolódó meridiánokat (energia pályákat) kezeli. Szó szerint ujj-nyomást jelent. A meridiánok, és az azok mentén lévő akupunktúrás pontok nyomásával segítjük a szervezet öngyógyító folyamatait, így az visszatalál a középpontjába, és helyre áll az egyensúly! A shiatsu masszázs alapvetően az energiahiányos állapotot kezeli. Különböző technikákat, – így ringatásokat, feszítéseket, nyújtásokat is alkalmaz, mindezt gyengéden. A terapeutaként a kezelés közben esetenként nemcsak a kezemet, hanem a könyökömet, térdemet is használom. Maximális figyelemmel vagyok a partnerre, annak légzése szerint dolgozom. A kezelés földön fekve, kényelmes ruházatban történik.
Shiatsu masszázs 7.000 Ft (60’)

Do-in
A shiatsu kezelés kiegészítéseként egy gyakorlatot adok föl házi feladatnak a partnerem részére, hogy a már kezelt meridián működését optimális szinten tartsa. A Do-in japán önmasszázs technika, amely energia-keringésünk harmóniájának helyreállítására szolgál, kitartott mozdulatok, feszítések sorozatából, légzőgyakorlatokból és önmasszázsból áll, amelyek mind a testünkben áramló energia (japánul Ki) harmonizálására szolgálnak. A gyakorlatok egyszerűek, minden korosztály bátran végezheti őket (kismamák is!).

Kristálymasszázs illóolajakkal
Nagyon mélyre ható, relaxáló, kifejezetten blokkokat oldó, lazító, mély megéléseket adó, spirituális kezelés. Az illóolajok gyógyhatása már ókortól fogva közismert. Azon túl, hogy érzékszerveinkre hatnak, ezek a 100% tisztaságú olajok a bőrön át felszívódva építő folyamatokat indítanak el, legyen szó relaxációról, valamely probléma, blokk oldásáról, vagy éppen a test-lélek-szellem vitalizálásról. Ehhez társulnak a kristályaim, melyek csodálatos energiájuk révén segítenek hozzá a mélyebb gátak feloldásához, átadva tiszta rezgésüket, és tisztító hatásukat a kezelt személynek. Hogy milyen illóolajokat és kristályokat hívok részben intuitív módon segítségül, azt mindig az adott személy állapota dönti el. Fázisai, meditációs zene mellett: Testradírozás hát és lábak (saját készítésű testradírral) Melegített illóolajos masszázs; masszázs kristályokkal az energiapályák mentén is.
Kristálymasszázs illóolajakkal 8.000 Ft (90’)

Méz masszázs (joghurttal)
Relaxáló wellness masszázs. Kifejezetten ajánlott gerincbántalmak, nyak-, váll-, hátfájdalmak, reumatikus panaszok, ízületi gondok, hólyagbántalmak, migrén, visszatérő fertőzések, krónikus kimerültség, depresszió esetén. A bőr puhává, simává válik, a görcsös izmok ellazulnak, csökkennek a gyulladások. Bőrradírozás után mézmasszázs, tekercselés.
Méz masszázs (joghurttal) 7.000 Ft (60’)

Tibeti mézes méregtelenítő masszázs
A méz magas vitamin, ásványi anyag- és enzimtartalma miatt a bőr méregtelenítésére, szépítésére kiválóan alkalmas. Ez a kezelés részben hagyományos, részben vákum masszázs. Miközben a méz magába szívja a távozó méreganyagot, egyben a szövetekbe juttatja a szervezet számára fontos hatóanyagait, vitaminokat, enzimeket és több mint 30 féle ásványi anyagot. Kiváló kezelés megfázás, ízületi kopás, izomfeszülés esetén.
Tibeti mézes méregtelenítő masszázs 7.000 Ft (60’)

Kvantum-Tudat Mező Átalakítás
Ha úgy érzi, bár mindent megtett, mégsem tudja a gondját megoldani, a KTMÁ segít. A Kvantum-Tudat Mező Átalakítás® annak a kvantumfizikai felismerésnek a gyakorlati alkalmazására épül, hogy a Tudat hatással van a fizikai valóságra, amelyet a rezgés (energia) állapotával lehet leírni. Mi történik, ha alkalmazzuk az Átalakítást? A személyes Kvantum-Tudat Mezőnkben és benne a Mátrixunkban (a megtapasztalható valóság) megtaláljuk az információt a fizikai testünkről, az érzelmeinkről és vágyainkról, a hiedelmeinkről, a múltunkról, a lelkünk rezgéseiről, de benne találjuk a gondolatainkat is. A tudatos választásunkon keresztül mindent másként látunk, az Átalakítás kezdeményezésére a korábbi valóság összeomlik a kvantum szintjén, és az új lehetőségek megtestesülése bekövetkezik. Az Átalakítás során a Kvantum-Tudat Mezőn keresztül megváltozik a személyes Mátrixunk tartalma. Céljainkat könnyebben érjük el, természetesen a fizikai állapotunk és egészségünk helyreállításában is.
Kvantum-Tudat Mező Átalakítás 10.000 Ft (60’)

Naturport Egészségközpont
Bódis Edit

Budapest, VI. kerület, Bajcsy Zsilinszky út 55., I./1. – 11-es kapucsengő